perjantai 9. joulukuuta 2011

9. Joulukuuta - Lepokatti

Suunnitteletko lyhyttä (tai pitkää) matkaa, mutta et keksi mitään paikkaa kissallesi? No, ei hätää. Tähänkin löytyy ratkaisu. 


"Lepokatti tarjoaa kissallesi mahdollisuuden lepäillä rauhassa kotona sillä aikaa kun kotiväki on muualla. Kun lähdet matkalle, voi kissasi jäädä tuttuun ja turvalliseen kotiympäristöön odottelemaan paluutasi.

Lepokatti kissapartio hoitaa kissaasi sovitun ajanjakson mukaan. Kertakäynti on tunnin mittainen. Hoitokäyntiin kuuluu ruokinta, kuppien- ja hiekka-astioiden puhtaanapito, rapsuttelu, leikkiminen sekä harjaus sinun ja kissasi toiveiden mukaan." lähde: Lepokatti

Kannattaa kysyä myös muiden lemmikkien hoitomahdollisuuksista. Palvelusta saa myös kotitalousvähennyksen. Helppoa ja halpaa, eikä stressistä tietoakaan, kun ammattilainen hoitaa kissasi vaivattomasti ja suurella sydämellä. 


2 kommenttia:

  1. Olipa hauska yllätys tämä ysiluukku....Täällä kirjoittelee nimittäin Lepokatin Tiina :) Olenkin jo jonkin aikaa seurannut blogiasi ja ihanan Pinjan kissanelämää...Kiva kun bongasit Lepokatin netistä :) Pinjalle kovasti rapsutuksia Lepokatilta, hän on aivan vastustamattoman hurmaava katti :)

    VastaaPoista
  2. Oi, mukavaa että olet löytänyt tänne :D

    Jäi tämä joulukalenteri vähän kesken, kun työkiireet ja muut kiireet tekivät tehtävänsä :( harmi!!

    Terkkuja sinnekin!!

    VastaaPoista