keskiviikko 14. joulukuuta 2011

14. Joulukuuta - WWF Verkkokauppa

Jokainen Joulu on tullut ostettua aina jotakin WWF:n verkkokaupasta. Olen myös useampana vuotena toiminut vapaaehtoistyöntekijänä ja varainkerääjänä. Jos sinulla ei ole lahjaideoita, miksi et shoppailisi hetken WWF:n verkkokaupassa? Teet päivän hyväntyön ja teet jonkun läheisesi onnelliseksi.

Eikä tarvitse ostaa edes paitaa, pyyhettä, pipoa, kassia vaan esim. lahjakortit ovat oikein oiva joululahja idea ystävälle, äidille, isovanhemmille tai vaikka työkaverille jolla on jo kaikkea. Lahjakortteja on kolme mistä valita; Itämeri,- sademetsä- ja ilmasto. Valitse se, mikä sinusta on tärkeintä suojella. Tai valitse vaikka kaikki kolme ja voit hyvällä omallatunnolla nauttia Joulun antimista ja pitää hymyn huulillasi seuraavan vuoden.


"Osta lahjaksi lohkare jäätä!
Ilmastotalkoot on aloitettava heti, sillä ilmastonmuutos on vakava uhka monille eläinlajeille mutta myös ihmiselle.

Anna lahjaksi pala elävää planeettaa! Lahjakortilla tuetaan WWF Suomen työtä muun muassa jääkarhun ja saimaannorpan pelastamiseksi ilmaston lämmetessä.

Lahjakortin voit lähettää ystävällesi ja kirjoittaa itse siihen lahjan saajan ja antajan nimet (ostaja kirjoittaa itse korttiin lahjan saajien ja antajien nimet). Lahjakortissa myös kerrotaan tukesi merkityksestä WWF Suomen työlle.

Hinta 30€"
lähde: WWF1 kommentti: