tiistai 13. joulukuuta 2011

13. Joulukuuta - Lemmikit MTV3

MTV3:n Lemmikit sivustolta löytää paljon ajankohtaista tietoa lemmikeistä ja niiden hyvinvoinnista. Myös ajankohtaiset tapahtumat, asiat ja jutut on helppo lukea sieltä.

Tämän jutun luin muutama päivä sitten ja naureskelin itsekseni. Ja jos nauran, Pinja hyppää saman tien päälle ja puskee päätään. Joko naurussani on jotain vikaa tai... Mutta siis juttuun

"Kissojen kuuloaisti on huomattavasti ihmisen kuuloa parempi – tämän todistivat kolme oranssia kissanpentua, jotka pääsivät omistajansa levysoittimen kimppuun."Tämäkin juttu oli hauska:

"The Shelter Pet Projectin videolla oranssi kissa kertoo juuri muuttaneensa uuteen perheeseen – kissaa kuitenkin nolottaa katsella vierestä, kuinka perheen pienimmäinen temmeltää 'jättikokoisessa hiekkalaatikossa'.

"En tiedä mitä hän tekee! Tiesin jo syntyessäni, miten hiekkalaatikkoa käytetään oikein. Katsokaa! Kuinka kuvottavaa!", kissa kauhistelee videolla silmät pyöreinä katsellessaan, kuinka pieni poika leikkii hiekkalaatikolla." Lemmikki sivustolla myös Suomen söpöimmät lemmikit, jossa myös Pinja kisailee.

Katso ja ihastu!


kuva: MTV3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti