torstai 24. maaliskuuta 2011

The Annoying Cat in the Morning

Ne jotka omistavat vähänkin persoonaa omistavan kissan, tietävät että niiden kanssa ei aina ole helppo elää. Varsinkaan jos kissa on hyvin itsepäinen, melkoinen häirikkö sekä huomionhakuinen. (No Simon tietää ainakin, katso videot).

Pinjassa on ihanaa se, että kun leikitään niin leikitään kunnolla. Mutta toisaalta... Leikkiminen saattaa alkaa omistajansa mielestä hiukka liian aikaisin, kuten sanotaanko... kello viisi aamulla.

Ovien raapiminen on se yksi asia jota ei toivo kuulevansa aamuvarhaisella. Ärsyttävä ulko-oven raapiminen herättää taatusti myös naapurit, siksi meillä ei pidetä ovia kiinni, ulko-ovea lukuunottamatta.


Myös jatkuva maukuminen ja verhojen raapiminen, niihin kiipeäminen, on totaalisen ärsyttävää varsinkin iltaisin/yöllä, kun yrität saada unen päästä kiinni, ja tässä tapauksessa... se oven kiinni laittaminen ei onnistu.
Miten on mahdollista, että näin suloinen kissa voi muuttua hetkessä Evil Pii:ksi?*

Murhetta niittää myös huoli, kun Pinja on viimeisen kahden kuukauden aikana pissannut ympäri taloa, sängylle, sohvalle, matolle. Eikä loppua näy. Loppuviikosta eläinlääkäriin varmistamaan ettei terveydessä ole vikaa. 

Vaihtoehtoina on myös, että Pinja tuntee yksinäisyyttä kun Minttu nukkui pois. Myös kissa voi ikävöidä kaveria, joka on viiden vuoden ajan hengaillut mukana. 

Myös kissanhiekka, astia ja ruoka ovat kaikki hyviä vaihtoehtoja, ja jokaista täytyykin kokeilla.

Ei ole mukavaa, kun aamulla heräät ja tunnet että peitto on taas kostea... pissasta. Onneksi tyttökissan pissa ei haise NIIN pahalle kuin kollin. Yök!! Mutta silti, inhottavaa, jos täytyy tulla loppu.


Moni sanoo, että lemmikki ei saisi rajoittaa omaa elämää, mutta meidän perheessä pomo taitaa olla kyllä Evil Pii.

Onko muilla samankaltaisia ongelmia kotona??

Muutama video, joka kuvaa erinomaisesti millainen Pinja on. Hyvin kuvaava olisi myös South Parkista tuttu Kitty...





*Evil Pii on Pinjalle annettu kutsumanimi, jota käytetään tilanteissa, joissa kissa ei osaa käyttäytyä tai tehnyt jotakin pahaa (lue: tuhoa)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti